Refleksjonsnotat

Nå har vi laget nettbutikk! Jeg og mitt team: Ingrid Kristine Stenbeck, Alexandra Meyer Flostrand og Maja Vedvik opprettet nettbutikken motviind.no hvor vi selger en totebag med design med tema psykisk helse, og hele overskuddet går til Mental Helse Ungdom. Nettbutikken var en eksamensoppgaven, og målet var læring.

Teamet vårt har vært initiativrike og arbeidsfordelingen har hatt god flyt. Å få samarbeide med et så positivt og drevent team har vært en fantastisk opplevelse!

Det vanskeligste med prosessen var at vi bare hadde fem uker på oss, og måtte finne et konsept kjapt! Det var vanskelig å legge fra seg et stort forventnings-tankegang i starten og fokusere på å få ting gjort. Vi måtte være kjappe med å velge produkt, konsept og få til et design. Jeg synes vi har fått det til bra! Opplevelsen med å lage nettbutikk har lært meg mye av de samme tingene som jeg har lært igjen og igjen i dette kurset. Nemlig hvor mye jeg vokser på å hive meg rundt og skape noe, enten det er en blogg, nettbutikk, og også det å tørre å dele arbeidet sitt på sosiale medier – noe jeg aldri hadde sett for meg å gjøre før!

Bryte barrierer:

Jeg har fått brutt en barriere i løpet av dette faget når det gjelder å dele det jeg driver med på sosiale medier. Det er ikke flaut å lære, å utfordre seg selv, og å være i en prosess. Det har vært det viktigste jeg har lært meg i løpet av dette semesteret. Faget har vært som en liten motkraft til janteloven og perfeksjonismen!

Jeg har fått en bedre drivkraft i meg, og blitt inspirert til å lage en egen nettside for en hobby jeg har fått under korona – grafisk design. Nettsiden motiverer meg til å skape innhold for å legge ut på den. Det jeg gjør, blir liksom sendt ut i verden. Tenkemåten min har utviklet seg til å tenke blogg og nettsider når jeg har idéer til konsepter, og jeg synes det er gøy å leke meg med, og øke ferdighetene mine innen wordpress.

Jeg vil anbefale alle som har en hobby, å opprette en hjemmeside! Vis frem det du gjør på fritiden, del det med venner! Det er gøy å få se, og jeg synes også det har vært veldig gøy å lage en nettside som er «mitt space».

Hvis du ikke har en hobby eller noe du liker å drive med, så vil jeg bare si at det anbefaler jeg sterkt å få! Trening, matlaging, kunst, et prosjekt? Vi har hatt et fag som heter kreativitet i studieløpet jeg går. Å få være kreativ er ekstremt sunt for å være lykkelig! Kreativitet handler ikke om å tegne, male og arts and crafts, og annet innen kategorien kunst og håndtverk. Det handler om å lære og utvikle seg, om å reflektere og sette sammen kunnskap til nye idéer!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *