Photo by JESHOOTS.COM on Unsplash

Førsteinntrykk: Jeg skjønner ikke hva halvparten av knappene jeg trykker på er for noe!

Jeg har fått litt av et førsteinntrykk av semesterets valgfag, bloggen er oppe og går, og før jeg fortsetter med noe annet tenkte jeg å legge ut et første innlegg, nemlig mine forventninger til faget.

Jeg valgte valgfaget digital markedsføring fordi det virket som det hadde «litt av alt», og man fikk jobbe kreativt samtidig som man fikk lære om nettsider, begge ting som jeg vektla. I tillegg var jeg tiltrukket til at vi også skulle lære digital studieteknikk.

Nå er vi igang. Det har rent på med suksesshistorier fra tidligere elever, og vi har fått noen bastante introduksjoner fra foreleserne. Gjengangeren er at i dette faget skal vi ut av komfortsonen, og vi skal igjennom mye. «Det er ingen fartsgrense!», får vi høre.
Til gjengjeld er forelesernes ambisjoner for oss høye, og utbyttet vil bl.a. være læring, nettverksbygging og utvikling av vår elektroniske CV som vil kunne åpne dører, inspirere og øke bygge selvtilliten og kompetansen vår. Og hvis vi engasjerer oss, kanskje vi selv sitter igjen med en suksess-historie?

Første oppgaven var å opprette blogg. Vi er noen dager inn i faget og jeg skjønner ikke hva halvparten av knappene jeg trykker på er for noe. Akkurat nå er jeg litt i en «trust the process»-fase, og tenker at å hoppe i det uten å forstå alt man gjør fra scratch ikke trenger å være en ulempe. Allerede har blogg-redigeringen løsna, bittelitt.

Jeg gleder meg til å lære mer om digital markedsføring, både om teorien og hvordan man kan bruke den i praksis. Vi hadde vår første forelesning i dag. Jeg har et svært godt inntrykk av forelesernes evne til å lære vekk og engasjere. Allerede er jeg ivrig på å se hvilke temaer som jeg kan knytte opp mot digital markedsføring på denne bloggen.

Jeg har studert kreativitet som en del av bacheloren, og det er det emnet jeg som kanskje har inspirert meg mest så langt – og jeg har allerede merket at idéene ramler inn når det kommer til bloggen. Så noen av forventningene mine basert på førsteinntrykket mitt er at det blir mye valgfrihet og kreativt arbeid.

Jeg tror også det blir mye jobb, at faget blir tidskrevende. Jeg tror det blir tider med mye frustrasjon, men at jeg som følge av utfordringene vil kjenne mye mestring.

Jeg tror jeg kommer til å lære mer dette semesteret enn jeg har gjort i tidligere semester. Jeg tror kombinasjonen av at faget er såpass stort, at vi skal jobbe mye praktisk med det, at vi skal ut av komfortsonen vår, bruke «kreative muskler» og at vi legger ut innlegg som andre kan lese, gjør at vi kommer til å sitte igjen med mye kunnskap ved semesterets slutt. – og jeg vet at jeg kommer til å få bruk for mye av det!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *